Moikka moi kaikki tutut ja uudet tyypit!

Meikäläinen kulkee netissä nimimerkillä Raezla ja olen 29-vuotias Hopeanuoli-fani. Asustelen mieheni, kissamme ja kahden koiramme kanssa Vantaalla ja tässä muun elämän ohella harrastan Hopeanuoli-fanitoimintaa. Toimin mukana Suomen Hopeanuoli-fanit ry:ssä yleisenä jokapaikanhöylänä ja yhdistyksen tämänhetkisenä pj:nä. Keräilen harvakseltaan Ginga-tavaroita, piirtelen aiheeseen liittyvää fanitaidetta, kirjoittelen fanitarinoita, käyn coneissa pitämässä Hopeanuoli-ohjelmaa ja pidän yhteyttä toisiin faneihin netin kautta ja IRL.

anime1.jpg

Hopeanuoli on muodostanut aika ison osan aikuisajan elämääni. Toki tykkäsin sarjasta jo nuorempana ja pyörin foorumeilla ja roolipeleissä jo joskus teini-ikäisenä, mutta esimerkiksi fanitapaamiset eli miitit tulivat kuvioihin vasta muutettuani omilleni. Hopeanuoli-fanituksen kautta olen tutustunut moniin minulle läheisiin ihmisiin ja kokenut yhtä sun toista. Väittäisin, että ilman Gingaa elämäni olisi ollut vähintäänkin toisenlainen, luultavasti paljon tylsempi.

Kasvettuani sarjan parissa voisin myös väittää sen vaikuttaneen siihen, millainen olen luonteeltani ja periaatteiltani. Sitäkin suuremmalla syyllä haluan tehdä tälle sarjalle kunniaa ja aloittaa vihdoin ja viimein oman blogini aiheesta Ginga. Uskon, että minulla riittää paljon kerrottavaa aiheesta!

 

Uusi Ginga-blogi

Olen tässä useamman vuoden pitänyt Hammasnurkka-nimistä eläintarinablogia, jossa olen käsitellyt myös Hopeanuolta monien muiden aiheiden ohessa. En aikanani viitsinyt perustaa pelkästään Ginga-aiheelle omistettua blogia, koska niitä tuntui olevan aika paljon. Tätä nykyä aktiivisia Ginga-blogeja on kuitenkin vain kourallinen, joten päätin kokeilla siipiäni myös pelkästään Gingalle pyhitetyn blogin pitäjänä. Hammasnurkka jatkaa edelleen ei-Ginga-aiheisten eläintarinoihin ja eläintaiteeseen liittyvien tekstieni julkaisupaikkana.

Yhtenä kannustimena oman Ginga-blogin perustamiselle toimi viime aikaiset puheet siitä, että Ginga-fandom on hiljenemässä. No ei ole! Meitä on vielä jäljellä, aktiivisia Hopeanuoli-faneja nimittäin. Emme ole katoamassa, vaikka rivimme harvenisivatkin. Tämän blogin yhtenä tavoitteena on tarjota mukava kurkistus aktiivisen fanitoiminnan ytimeen henkilökohtaisesta vinkkelistä. Toivon, että pystyn tarjoamaan lukijoille mielenkiintoisia lukuhetkiä rakkaan aiheen parissa!

blogi.jpg

Alkuunsahan piti toki kehitellä blogille banneri. Olen jo kauan sitten ostanut japanilaisten Hopeanuoli- ja Weed-mangojen julkaisujen osat, joissa on värikuvat suosikkipahiksistani Gaiasta ja Kamakirista. Nämä tuntuivat loogiselta pohjalta blogin otsikkobannerille. En kuitenkaan ollut tyytyväinen tähän ensimmäiseen versioon, joten muokkasin siitä vielä uuden:

blogi2.jpg

Nyt mukana on vähän muutakin Ginga-hahmoa, kokonaisuus hitusen dynaamisempi ja Kamakirin pärstä ei peitä Gaian häntää. Gaian kanssa samasta kannesta sain kätevästi myös Ginga Nagareboshi Gin -kanjit osaksi otsikkobanneria. Luontevalta lisältä tuntui myös liittää mukaan Ginga-fanitarinani nuoret sankarittaret Suigin ja Yoru.

Loppuunsa sanon, että olen todella iloinen jokaisesta kommentista, jonka te lukijat tähän blogiin kirjoitatte! Kommentit paitsi auttavat kehittämään blogia mm. toiveiden ja palautteen muodossa, myös itsessään kannustavat jatkamaan aiheen parissa.

- Raezla kuittaa! ^__^