Syksyni on ollut tällä hetkellä aika kiireinen Gingan parissa. Gingaconin järjestämisessä auttaminen, osallistuminen muihin tapahtumiin, jäsenlehden teko, yhdistyshommat ja miitit ovat vieneet kaikki viime viikkoina aikaani. Näin ollen mm. tämän blogin päivittely on jäänyt vähemmälle.

Gingaconin osalta kirjoitin juuri coniraportin Hammasnurkka-blogini puolelle. Heitetään tähänkin nyt kuitenkin pari kuvaa:

Gingacon9.jpg

Esitimme päättäjäisissä Weed-musikaalista tutun Matkalaulun (GB Theme.)

Gingacon10.jpg

Cosplaykilpailun osallistujat

Gingaconissa oli ihan mukavasti Hopeanuoli-ohjelmaa: Kisaragin tanssiesitys avajaisissa, oma Hopeanuoli-roolipeliluentoni, Ginga Room, Hopeanuoli-oheistuotenäyttely, Ginga-tietovisa ja Weed-musikaalin jälkipaneeli. Lisäksi Ginga näkyi mm. taidekujalla ja myyntisalin tarjonnassa, sekä cosplayn puolella.

Vain kaksi viikkoa Gingaconin jälkeen oli Kumakumaconin vuoro. Hopeanuoli-faniyhdistys järjesti siellä Ginga Roomin lauantaina ja siellä riitti ihan mukavasti kävijöitä.

Gingacon6.jpg

Yhdistyspöytä KumaKumaconin Ginga Roomissa.

Kuma.jpg

Ginga Room Kumakumaconissa.

Kumakuma3.jpg

Kisaragi söpöilee pöydän takaa. :3

 

Conittamisen lisäksi olen myös alkanut vetää Hopeanuoli-lukupiiriä, joka kokoontuu maanantaisin klo 17 Koivukylän kirjaston atk-tilassa. Sen ensimmäisestä kokoontumisesta on raportti Faniyhdistyksen uudessa Hopeablogissa.

KumaKuma2.jpg

Ginga-kirjasto Kumakumaconissa.

Yhdistyksen puolellakin tapahtuu monenmoista. Jäsenille on parhaillaan foorumissa äänestys siitä, mitä hahmoja haluttaisiin ensi vuoden jäsenkortteihin. Myös Tähdenlennon taittaminen on tällä hetkellä työn alla ja olen sitä vähitellen työstänyt eteenpäin.

halinuolet.jpg

Lähestyvän joulun kunniaksi päätin myös hieman aktivoida Pinkkinuolen Facebook-sivua ja kirjoitin sinne joulukuuksi ilmestyvän tarinajoulukalenterin. Mukana on tuttuja hahmoja sarjan aiemmasta versiosta, mutta tarina sijoittuu omituiseen aikarepeämään vanhan sarjakuvan ja remaken väliltä. Se myös hieman avaa Pinkkinuoli-versumin syvempää ideaa ja kertoo jänniä juttuja eri hahmojen taustoista.

Pohdin myös hieman, tekisinkö Koga Densetsuun jonkinlaisen joulukalenterin. No, ehkä ensi vuonna?

Pyrin vähän preppaamaan Hopeisen Ginga-blogin päivittelyä nyt, kun conikiireet sun muu helpottivat.