Tässä räpellettyäni keräilykorttien kakkossarjan korttien parissa viikonlopun yli on joukosta valikoitunut kolme korttia, jotka ovat ehdottomasti henkilökohtaisia suosikeitani. Tässä odotellessamme, että kortit tulevat myyntiin ja ennakkotilauspakat saadaan lähtemään tilaajilleen ajattelin tarjota pienen ennakkomaistiaisen ja esitellä pintapuolisesti kyseiset kortit.

suosikit1.jpg1. Jaryuuki

Rakastuin tämän Allun käsialaa kortin taiteeseen heti ensisilmäyksellä ja se nousi hyvin nopeasti suosikkikortikseni. Olen myös iloinen, että tällainen erikoisempi sivuhahmo päätyi mukaan.

Jaryuuki esiintyy susien tarustossa hirviönä, joka susien kuninkaan Gaon johtamien susien piti voittaa niiden paetessa ihmisten vainoja suureen maanalaiseen luolaan. Siriuksen Soturien voimien uskotaan periytyvän siitä, että kahdeksan ensimmäistä soturia söivät kaatuneen Jaryuukin lihaa.

 

 

 

suosikit2.jpg2. Pentusotilaat

Minut löi todella ällikällä, että keisari Gaian pentusotilaat olivat saaneet oman korttinsa. Pidän kovasti kortin toteutuksesta ja vaikka nämä urheat harhaanjohdetut nuoret susiparat vain vilahtavat tarinassa, on niiden kammottava kohtalo silti mielestäni huomionarvoinen.

Sekä tämä, että Jaryuuki-kortti tuovat mielestäni mitä erinomaisimmalla tavalla monelle fanille hämäräksi jäänyttä susiosaa kiinnostavine yksityiskohtineen paremmin esiin. Kuvituksen on myös tehnyt Allu.

Tauolla olevaan Susimusikaali-projektiinhan olen sovittanut Akame Themeen kappaleen juurikin näille pentusotilaille ja se on oma suosikkikappaleeni tähän mennessä tehdyistä.

 

suosikit3.jpg3. Kurotora

Tykästyin kovasti tähän lempihahmostani tehtyyn Narncolien kuvittamaan korttiin. Mielestäni noin ylipäätään mukavaa, että myös ensimmäisessä sarjassa olleista hahmoista on kortteja sen mukaan, mikä niiden rooli susisaagassa on. Esimerkiksi Kurotorasta tuli Siriuksen Soturi, mitä ei ykkössarjan Kurotora-kortissa mainita. Kuvassa näkyvä sininen kortti on muuten huippuharvinainen erikoiskortti, normaali Kurotora on muistaakseni kultainen.

Näitä erikoiskorttejahan ei sitten edes joka yllätyspakasta saa, vaan ovat vähän harvinaisempaa sorttia. Ominaisuus, mitä ei ensimmäisessä korttisarjassa ollut. Vähän hauskaa lisähaastetta keräilyyn!