intpa1.jpgViimeksi kirjoitin Ginga-fanitusfiiliksen laskemisesta, joten nyt on kiva päivittää, että olen saanut taas vähän uutta intoa niihin touhuihin. Viime vuoden Gingaconin onnistuminen Kotkassa palautteli pikku hiljaa eloa ja olen taas jaksanut olla enemmän jutuissa mukana. Esimerkiksi sain hoidettua yhdistyksen seuraavan jäsenpostin taittamisen tuossa hiljattain...

Olen myös tänäkin vuonna mukana Gingaconin järjestämisessä - tällä kertaa pääjärjestäjän roolissa. Sen suhteen on tehty jo töitä, mm. pidetty ylimääräinen yhdistyskokous ja conitean ykköskokous, sekä neuvoteltu tiloista. Sen verran voin sanoa tässä vaiheessa, että conimme tulee tänä vuonna olemaan pk-seudulla loka-marraskuussa ja sen teemana on ystävyys.

Myös yhdistyksen sihteerinä on tullut hoidettua juttuja, esim. kevätkokouksen esityslistan laatiminen yhdessä puheenjohtajan kanssa ja kokouskutsujen valmistelussa auttaminen.

.

intpa2.jpg

intpa3.jpgintpa4.jpgNyt tämän viikonlopun olen ollut yhdistykseen kuuluvan kaverin luona ja pidimme vähän talkoita Hopeanuoli-faniyhdistyksen keräilykorttien susisarjan yllätyspakkojen koostamista varten. Se oli ihan hauskaa puuhaa myös.

Aiemmin viikolla hain kortit Granosta, sekä kävin tulostamassa kannet koulullani. Tänään leikkasimme ja liimasimme kansia kasaan ja koostimme pakkoja valmiiksi. Näitä tulee mm. Tampere kupliissa myyntiin yhdistyksen pöydälle, sekä yhdistyksen verkkokauppa Hopeapuotiin.

Myös ennakkotilatut kokopakat (niitä sai ostettua vain ennakkotilaamalla) lähtevät pian tilaajille, kunhan saamme niiden kannet painosta. Nämä postitustalkoot ovat luultavasti ensiviikonloppuna työhuoneellani.

Tänään sain myös viimein aikaan tehdä yhdistykselle uuden ilmoitustauluflaierin.

2019esitesik.jpg

Alkujaan olin aikonut tehdä siitä mustan, mutta tämä väri valikoitui tuon SHL:n kuvan sinihohteisuuden perusteella, varmaan pirteämpi näin. Toivottavasti tuo selkeästi keskeiset asiat yhdistyksestä esiin. Pidän siitä, että kuvia on paljon ja tekstiä vähemmän kuin vanhoissa esitteissä. Itselläkin tässä taidot mukavasti kehittyvät näiden myötä. Olkoonkin, että edellinen tekemäni liittymismainos tekstibokseineen oli omaan makuuni ehkä aavistuksen selkeämpi. Kiva kuitenkin aloittaa yhdistyksen con-vuosi uusin freesein flaikuin.

mainosnettikoko.jpg

Lisäksi olen järjestämässä muiden yhdistysläisten kanssa Hopeatähti-tapahtumaa yhteistyössä Kanneltalon, Kannelmäen kirjaston ja nuorisotalon kanssa. Luvassa paljon pajaohjelmaa, pukunäytös, sekä pari luentoa ja eläinpainotteinen taidekuja!

Noin muuten Ginga-innostus on vielä vähän jäissä entiseen verrattuna, mutta onhan tässä jo aika paljon puuhaa, kun kokopäivätyökin syö oman osansa ajasta ja energiasta tällä hetkellä.