Aloin tässä taittelemaan Hopeanuoli-yhdistykselle vuoden 2020 ensimmäistä Jäsenpostia. Juteltuani muiden aktiivien kanssa yhdistyksen Messenger-chatissa (jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat kyseiseen chattiin niin linkki löytyy yhdistyksen foorumista täältä) päätin muuttaa Jäsenpostin takaisin sanomalehtimäiseen ulkoasuun. Lisäksi Jäsenpostin koko suurenee tabloid-kokoon eli on tulevaisuudessa saman kokoinen kuin monet tämän päivän sanomalehdet. Se helpottaa huomattavasti taittamista, kun ei tarvitse enää änkeä kaikkea pikkupalstoille.

Jäsenpostin etusivu alkaa olla valmis ja se näyttää tällä hetkellä tältä:

Jasenposti.jpg

Pienet muutokset ovat toki mahdollisia. Jäsenposti tulee siis olemaan yksi kaksipuolinen tabloidi-koon arkki, hyvässä lykyssä vieläpä jonkin sortin sanomalehtipaperille painettuna! Pitää vielä tuo painotarjous näille kysellä. Tavoitteena on saada nämä ensikuun alussa postiin, jotta kutsu kevätkokoukseen ehtii ajoissa jäsenille.

Jäsenpostin extrat näyttävät näillä näkymin samanlaisilta. Uudessa koossa on sekin kiva puoli, että sisältöä mahtuu nyt huomattavasti enemmän mukaan. Tarkoitus on myös tehdä Jäsenpostista omannäköisensä julkaisu. Pidin kovasti siitä, millainen se on edellisvuodet ollut, mutta se oli ehkä vähän turhan tähdenlentomainen. On kuitenkin mukavaa, että yhdistyksellä on monenlaisia julkaisuja.

Btw, otan todella mieluusti Jäsenpostiin vastaan kuvituksia ja lyhyitä kirjoituksia, niitä voi lähettää affaokami(at)hotmail.com!