Herätelläämpä hieman tätä blogia eloon. Ginga-fanitukseni on tosiaan ollut viime vuosien aikana pääaosin melko hiipunutta, joten mitään erityistä mielenkiintoa päivittää tätäkään ei ole ollut. Tänne on kuitenkin toivottu artikkeleita Hammasnurkan puolella, joten herätelkäämme tätä hieman eloon!

Piirtäminen on aina ollut eräs keskeinen osa Ginga-harrastustani, joten päätin jakaa tänne muutaman Gingaan liittyvän piirrokseni lähivuosilta ja vähän kauempaakin. Vähän tällaisia kansioiden kätköistä hiljattain löytyneitä tai hiljattain piirrettyjä.

 

Suiginnn.jpg

Uusin piirrokseni Suiginista, tehty joulukuussa 2021. Pidän edelleen tästä hahmosta ja toivon, että jossain kohtaa löytyy intoa jatkaa tätä fanitarinaa. Tai siis tehdä se valmiiksi jossain muodossa. Tavallaan Suigin myös elää fantasiatarinoideni puolella. Supervoimakkaana tuittupäisenä ja melkolailla idioottina naispuolisena hahmona hän muistuttaa kovasti Rihaa.

 

PORO2.jpg

Hassunhauska pilakuva Suiginista ja Yorusta vuodelta 2017. Koita nyt saada nämä kaksi jotenkin jouluisiin tunnelmiin... (Suigin on pistellyt poskeensa jonkun Joulupukin lentävistä poroista, jos vitsi ei aukene jollekulle.)

 

pizza.jpg

Niinikää vuonna 2017 piirtaistu jouluinen pilakuva, tällä kertaa Yorun vanhemmat sanailemassa. (Minä olen btw viettänyt parikin jouluaattoa syöden epäjouluisia ruokia, yhtenä juurikin pizzaa ja viime vuonna hot wingseja.)

 

pinkugob.jpg

Nostalgisoinnin nimissä, vanhahko piirros Pinkkinuolesta ja Noidannuolesta. Pitääpä joskus taas jotain tähän vanhaan eeppiseen sarjisprojektiin liittyen jotain uuttakin piirrellä, kun inspis taas iskee.

 

Hops.jpg

Muistaakseni jonnekin kouluvihkoon tai ainakin koulutunnin aikana piirretty vanhahko Hopeanuoli-piirros.

 

Justiina.jpg

Ideoimme Tinan kanssa muistaakseni joskus viime vuonna komedista suomiversiota Gingasta ja keksimme, että päähenkilönä olisi karjalankarhukoira Justiina. Hän taistelee karhuja vastaan kaulin aseenaan.

 

21%20Tokimune%2C%20tekij%C3%A4%20Raezla.

Hopeanuoli-yhdistyksen keräilykortteihin piirtämäni Tokimune. Random-koiriksi alhaalle piirsin Smithin ja Blanken, sekä omat tätä nykyä edesmenneet koirani Dingon, Rokan ja näitä edeltäneen norjanharmaamme. (Tätä kirjoittaessa ei ole kovin montaa päivää Rokan poisnukkumisesta, rauha valkealle pikku haskelilleni.)

 

7%20Smith%2C%20tekij%C3%A4%20Raezla.jpg

Smith samaisissa Weed-sarjan keräilykorteissa on myös minun käsialaani.

 

Lefty.jpg

Piirsin myös Leftyn samaiseen korttisarjaan. Hahmo on siis yksi niistä kolmesta Ohulle uskollisesta koirasta, jotka kohtaavat Hougenin joukot Johnin rinnalla saaden surmansa. Toiset kaksi olivat Tommy ja Rossi. Hahmo on minulle sikäli läheinen, että minun oli aikoinaan tarkoitus tehdä Weed-musikaalissa tuplarooli Leftynä ja Kurotorana. Jäin kuitenkin pois projektista, koska Tampereelta saakka oli vaikeaa kulkea Helsinkiin treeneihin.

 

Gohhee.jpg

Vanha lyijykynäpiirrokseni Goheesta, joka on edelleen yksi Gingan eeppisimpiä hahmoja. Hänestä ja Akakabutosta pitäisi ehdottomasti saada Ginga-pehmot!