Kerroin edellisessä artikkelissa piirrelleeni viime päivinä Koga Densetsuun liittyen. Kaksi muuta piirrosta koskevat Yoru-sarjan jatko-osaa, jossa Yoru ja Suigin ovat aikuisia. Sen päähenkilönä on Yorun adoptoima hybridikarhu Takuma, joka on itse asiassa Monsoonin pentu. Jo on aikakin, että Akakabuton suku pääsee loistamaan hyvisten puolella!

 

Raikaken.jpg

"Tekniikan nimi on Raikaken!"

Yoru kouluttaa shinobitaitonsa sekä omille pennuilleen, että adoptoimilleen hybridikarhuille. Etualalla naaraspentu Tamiko, taustalla Takuma, sekä Yorun ja Yukimuran pennut. Yläoksalla makaava Shiori on pennuista toisiksi vanhin. Tällä Yorun tyttärellä näkyy hauskasti sekä pentujen isän Yukimuran, että heidän isoisänsä Smithin piirteet. Aikuisena Shiori saa myös jokusen arven päähänsä.

Shiori.jpg

Vanha piirrokseni Shiorista aikuisena. Ajattelisin hahmon omaavan hiukan samanlaista karismaa kuin Jouji.

Oikeassa alakulmassa näkyy Shiorin isosisko Sumiko, pentueen vanhin. Hänellä on puolipystyt korvat ja musta Koga-harja, mutta muuten samankaltainen väritys kuin Yukimuralla.

Sumiko.jpg

Vanha piirros Sumikosta

Sumikon vieressä istuu siskosten pikkuveli Susumu. Hän muistuttaa melko paljon Kurojakia ulkonäöltään, mutta omaa kirkkaanoranssin harjan. Ja kyllä, päätin, että pesueen urokset ovat tällä kertaa ne pahnanpohjimmaiset, kun Gingassa se tuppaa muuten aina menemään toisin päin!

Susumu.jpg

Vanha piirros Susumusta.

Viereisellä oksalla keikkuu sitten pentueen nuorin, Taro. Hän muistuttaa melko paljon akitaa, mutta turkin väri on sama kirkkaanpunainen kuin Kogilla Hopeanuoli-animessa.

Taro.jpg

Vanha piirros Tarosta.

 

Sisarusten kanssa samassa puussa oleva karhunpentu on tosiaan Tamikon veli, Monsoonin poika ja Akakabuton lapsenlapsi Takuma. Apinoita vastaan käydyn sodan myötä vihollisuuksista pelkän lajin perusteella tarpeekseen saanut Yoru päätti adoptoida tämän orvoiksi jääneet pennut Suiginin surmattua sisarusten hybridikarhuemon. Suigin kauhistui ensin, mutta ajan myötä hyväksyi asian pitkin hampain.

Suigin muuten menetti silmänsä kyseisessä taistelussa. Sattumalta sisarukset törmäsivät Blanken entiseen emäntään, joka parsi verta vuotavan kovan onnen soturin kasvot takaisin kasaan hieman karkein pistoin ja hoiti Suiginia mökissään, kunnes tämä oli toipunut.

 

Takuma.jpg

Suigin ja isommaksi kasvanut Takuma saapuvat Ohuun ja pelästyttävät Weedin. "Mitä nyt? Eikö ylipäällikön isosisko saakaan asiaankuuluvaa tervehdystä?"

 

Myöhemmin nuoret shinobikarhut osallistuvat sotaan Ohua uhkaavaa jumalkeisarinna Theiaa vastaan antaen aikamoisen lisävoiman koira-armeijalle! Täysikasvuisena Takuma on samaa kokoluokkaa kuin isänsä Monsoon ja isoisänsä Akakabuto. (Kuvassa Takuma lienee teini-iässä. :'D)

Orion-sarjan alkutapahtumissa Suigin loukkaantuu tulivuoren purkauksessa jäätyään maanvyörymään. Takuma ja Tamiko pelastavat hänet ja pakenevat yhdessä koirasisarustensa kanssa Kurohabakia Sahaliniin. Vaikeuksien myötä tämä omituinen villikoirista ja hybridikarhuista muodostuva poppoo onnistuu saamaan rauhan Sahalinissa elävien sotakoirien ja hybridikarhujen välille. Takumasta tulee Maximin seuraaja tämän erikoisen yhteisön marsalkkana.

Myöhemmin Orion joutuu pyytämään Takumalta apua, kun Suiginin kieroon kasvanut tytär Kiba hyökkää Ohuun. Odotan todella, että pääsen työstämään tätä Koga Densetsu -saagan viimeistä osaa, jossa asetelmat kääntyvät päälaelleen: legendaariseen karhukoirasukuun syntynyt valkea narttu onkin häijy pahis ja Akakabuton jälkeläinen tarinan sankari!