Tässä viime päivät ovat kuluneet järjestellessä Hopeanuoleen liittyvää tapahtumaa nimeltä Hopeatori, 12.8. koittaa japanilaisen Hopeanuoli-musikaalin ensi-ilta Suomen elokuvateattereissa. Sen kunniaksi päätimme järjestää Harrastusseura Revontulen Eläintarinakerho Pörrön voimin pienen tapahtuman, jonne Ginga-fanit voivat kokoontua juhlistamaan tätä merkkipäivää. Eipä ole aiemmin Hopeanuolta suomalaisissa leffateattereissa nähty!

some_uus.jpg

Piirsimme Jokuran kanssa yhteistyönä Pörrön maskotti Scutin ja Hopeanuolen läppäämään tassuja toisiaan samalla tapahtuman kunniaksi hiukan cosplayaten.

 

On ollut virkistävää puuhata pitkästä aikaa Gingan parissa jotain. Olin todella iloinen siitä, miten hyvin mukaan kysytyt tahot lähtivät mukaan. Paikalla on Suomen Hopeanuoli-fanit ry pöytineen ja Pörrön pöytään tulee myyntiin Ginga-tuotteita Urumilta, Sangatsu Mangalta, SaQe Artilta ja Kaaoksen Korpilta. Pieni osuus myynnistä menee Pörröconin ja Harrastusseura Revontulen toimintaan ja loput näille yrityksille ja taiteilijoille itselleen. Hopeanuoli-faniyhdistys toki pitää oman pöytänsä myynnit.

Yllätyin vähän, miten paljon hommaa tällaisen pikku tapahtuman järjestäminen vaatii. Yhteistyötahojen kanssa piti organisoida tuotteiden lähetykset, Helsingin kaupungilta hakea tapahtumaluvat ja vieläpä metsästää pöydät vuokralle, sekä organisoida niiden ja muun tavaran kuljetus paikan päälle. Kaikeksi huipuksi järjestäjäporukkamme meinasi jäädä ilman musikaalin lippuja, kun Tennispalatsin näytös näytti tovin aikaa loppuunmyydyltä. Onneksi lippuja kuitenkin sai vielä.

Olen silti tosi iloinen, että homma lähti pyörimään ja aikataulut on nyt saatu lyötyä lukkoon. Nyt vielä sormet ja varpaat ristiin hyvän sään puolesta. Sekä tietenkin, että Ginga-fanit löytävät Hopeatorille! Toki tässä on myös hyvä paikka satunnaisille ohikulkijoille tutustua Pörröön ja Suomen Hopeanuoli-faneihin. Varmasti on niitäkin, jotka muistavat Hopeanuolen nuoruudestaan, vaikkei sarja nyt aikuisiällä mitään isoa osaa elämässä näyttelisikään.

Itse musikaalia odottelen suurella mielenkiinnolla. Iloisen tapahtumapäivän päätteeksi laitamme kimpsut ja kampsut kasaan tuntia ennen näytöstä ja menemme itsekin katsomaan sen. Tämän jälkeen suunnitelmissa on oman porukan jälkianalyysit ja mukavaa hengailua, sekä seuraavana päivänä Harrastusseura Revontulen vuosikokous. Ja toki samalla hauska tapahtumaviikonloppu kavereiden kanssa.