Vietettyäni rennon viikonlopun maalla piti taas palata Hopeanuoli-faniyhdistyksen toimien pariin. Yhdistyksen puheenjohtajana olen ensisijaisesti vastuussa syyskokouksen järjestämisestä, kokouksen esityslistan ja kokouskutsujen laatimisesta.

Olemme nyt monenmonta kertaa kokoustaneet ihanassa 3D Crush -kahvilassa, jonka sijainti Tampereen keskustassa on ollut erinomainen. Viime kokouksessa osallistujia rupesi kuitenkin olemaan niin runsain määrin, että arvelin isomman kokoustilan olevan paikallaan. Näin ollen kysäisin yhdistyksen toiminnassa alusta saakka olleelta ystävältäni, voisimmeko käyttää pitkästä aikaa hänen kotitalonsa kerhohuonetta kokoustilana. Lupa heltisi ja oli aika ryhtyä laatimaan kokouksen esityslistaa. Se odottaa tällä hetkellä jäsenten ehdotuksia foorumissa ennen lopullisten kokouskutsujen lähettämistä.

Syyskokous on ensimmäinen uusien yhdistyssääntöjen mukaan järjestettävä yhdistyskokous. Uudistuneen käytännön mukaisesti Gingaconin conitea seuraavalle vuodelle valitaan siellä. Haku kaikkiin conitean toimiin piti siis niinikää laittaa auki yhdistyksen foorumissa.

Itse en ole vielä päättänyt, mihin tehtävään haen. Katselen vähän, mitkä hommat herättävät muissa kiinnostusta ja tajoudun sitten johonkin toimeen, johon ei muita tarjokkaita ole. Kaikki tehtävät conin eteen ovat tärkeitä. Toivon, että Gingacon kerää tänä vuonna hyvin kävijöitä, josko voisimme laajentaa ensi vuonna tapahtumaa isommaksi.

paitamainos.jpg

Yksi mielestäni kivoimmista yhdistyksen projekteista tällä hetkellä on Gingacon-kimppapaidan suunnittelu. Jokainen yhdistysläinen saa valita mieleisensä vaatekappaleen haluamallaan värillä ja valitsemme kuvan lopullisen desingin yhdessä. Myös yhdistys osallistuu tilaukseen ja paitoja ja lippiksiä tulee jokunen kappale myyntiin Hopeapuotiin/yhdistyspöydälle.

Para-aikaa odottelen myös innolla ilmoitusta Granosta. Pitkään työstetyt Hopeanuoli-keräilykortit näet lähtivät painoon viime viikolla. Niiden valmistuttua järjestämme postitustalkoot ja toimitamme korttipakat ennakkotilaajille. Odottelen myös innolla booster-pakkojen kokoamista ja niiden laittoa myyntiin Hopeapuotiin.